Skip links
اجزای ایمپلنت

اجزای ایمپلنت

اجزای ایمپلنت

ایمپلنت ها امروزه دارای شکل های خاص و برای موارد خاص در بازار یافت می شود که هرکدام نکات مشترک و اختلافاتی باهم دارند.

آنچه امروز در این بخش در باره آن صحبت می شود ایمپلنت های ریشه ای شکل و یا پیچی شکل می باشد که امروزه در اکثریت غالب قرار دارند.

اولین و مهمترین قطعه در ایمپلنتولوژی خود فیکسچر و یا بعبارتی ایمپلنت دندانی می باشد که طی مراحلی توسط پزشک جراح با تثبیت قطر و طول ایمپلنت وآماده کردن حفره مناسب در فک بیمار در درون استخوان فک بیمار کار گذاشته می شود.

در یک روش معمول جراحی دو مرحله ای ایمپلنت بعد از بسته شدن کاور و یا پوشش پیچی خود در درون استخوان معمولا نسبت به برند خود و استحکام فک مدت 2 الی 4 ماه بدون تحمل ضربه یا فشار باقی می ماند. و طول این مدت اصطلاحا مرحله التیام و یا جوش خوردن و یا اسئواینتگریشن (یکپارچه شدن سطح ایمپلنت و استخوان) باقی می ماند و طی مراقبت های ماهیانه و گرفتن گرافی و یا تست های دیگر دال بر اتفاق افتادن اسئواینتگریشن مرحله بعدی طی جراحی کوچکی نوک ایمپلنت بیرون آورده می شود. و یا اصطلاحا اکسپوز می شود. بعد از اکسپوز با بستن هیلینگ اباتمنت و یا جینجیوا فرمر و یا اصطلاحا فرم دهنده لثه برای مدت دو هفته ای جهت التیام لثه و فرم دهی آن زمان داده میشود. و از این مرحله، مرحله پروتز آغاز و کار جراح تمام شده است.

تصویر سمت چپ بالا تصویری از ایمپلنت 3A تولید شرکت درین کاشت مانا را مشاهده می فرمایید که دارای خصوصیات ماکرو و میکرو می باشد که بسیار حایز اهمیت می باشد. دراین باره توضیحات بیشتری داده خواهد شد.

تصویر سمت چپ پایین قسمت داخلی ایمپلنت را به نمایش می گذارد که تمامی قطعات مورد نیاز از جمله اباتمنت ها در انتها توسط یک پیچ به بخش متصل می گردد.

اتصال با استحکام و بدون لرزش و پیچش دارای اهمیت حیاتی در بقای ایمپلنت ها می باشند که در این رابطه نیز توضیحات در صفحات بعد داده خواهد شد.

اجزای ایمپلنت
اجزای ایمپلنت

 

درین کاشت مانا بزرگترین تولید کننده ایمپلنت های دندانی در ایران

جهت خرید ایمپلنت های ایرانی 3A با این شماره تماس بگیرید.

شماره تماس : 02126855680

Leave a comment